Buurtbieb Ons Raadhuis Velp

Foto:

VELP – Onder grote belangstelling is vrijdag 22 februari de buurtbieb van Ons Raadhuis geopend. Op deze feestelijke opening heeft John Jansen van Galen de aanwezigen laten meegenieten van een mooi verhaal over de geschiedenis van het bibliotheekwezen in Velp.

Dat de buurtbieb nu open is, betekent dat vanaf nu iedereen uit de buurt binnen kan lopen om een boek te lenen. Het lenen is gratis. Ook als u nog nooit bij Ons Raadhuis binnen bent geweest, bent u van harte welkom om gebruik te maken van de buurtbieb.

De boekenkast is elke dag geopend van 9.30 – 16.30 uur. De kast is gevuld met diverse categorieën Nederlandstalige boeken. Van klassieke romans tot thrillers.

Een aantal vrijwilligers zorgt ervoor dat de inhoud van de kast van goede kwaliteit blijft. Er is een vrijwilliger aanwezig op maandag-, donderdag, en vrijdagochtend van 11.00 – 12.30 uur. Als u op zoek bent naar een specifiek boek of specifieke schrijver, kunt u dit aangeven bij de vrijwilliger. Zij kunnen dan kijken of het boek in de voorraad aanwezig is.

Als u nog nooit bij Ons Raadhuis geweest bent, is dit misschien een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met de gezellige en informele sfeer. Naast de buurtbieb heeft Ons Raadhuis nog tal van andere activiteiten die de moeite waard zijn.

De koffie staat klaar en er is altijd iemand aanwezig die u graag wegwijs maakt. Op de website staat de agenda met daarop de activiteiten die georganiseerd worden: www.onsraadhuis.com

U vindt Ons Raadhuis in de pastorie van de kerk in de Emmastraat in Velp. De ingang zit op Nieuwstraat 1.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden