Middachten zoekt tuinrondleiders

Foto: R. Kind

DE STEEG – Middachten zoekt tuinrondleiders, Landgoed Middachten onderscheidt zich van veel andere landgoederen door de indrukwekkende tuinen, die groene kamers worden genoemd.

Leifruit groeit langs eeuwen ouden muren, in de rozentuin bloeien 60 soorten klim- en struikrozen, bijzondere bomen zoals een ginkgo en een libanon ceder bieden verkoelende schaduw, terwijl de kruidentuin een aangename geur verspreidt en het croquetveld uitnodigt om een partijtje spelen.

Op Middachten werken zo’n 11 vrijwilligers als tuinrondleider. Middachten is op zoek naar extra vrijwilligers ter uitbreiding van dit team. De tuinrondleiders verzorgen rondleidingen op aanvraag voor groepen. Daarnaast zijn er op de zondagen in de maanden juli en augustus op vaste tijden rondleidingen voor passanten.

Middachten is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die kennis hebben van tuinplanten, struiken, bijzondere bomen, grondsoorten en groei en bloeiwijze. Daarnaast moeten zij ervaring hebben met het presenteren voor groepen en zich willen verdiepen in de geschiedenis van Middachten. Tevens zijn enthousiasme, klantgerichtheid, en representativiteit onmisbaar. Een pre is ook als de nieuwe collega naast het Nederlands met Engels en Duits uit de voeten kan. Tuinrondleiders moeten minimaal 10 dagdelen per jaar beschikbaar zijn.

Meer informatie en aanmelden: www.middachten.nl, Jan Jansen, tel. 06-44638262 of [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen