Prinsenfestival Cv. De Blaospiepkes zeer druk bezocht

VELP – Dinsdag 5 maart hield carnavalsvereniging De Blaospiepkes een Prinsenfestival in haar feestburcht bij SC Veluwezoom op de Pinkenberg in Velp. Veel bevriende carnavalsverenigingen bezochten het prinsenfestival, bussen met carnavalsvierders vol.

Zij kregen allen een medaille uitgereikt van de Prins of Prinses als dank voor hun komst. Ook fotograaf Theo Jansen van rheden.nieuws.nl werd naar voren geroepen en ontving van Prins Johan 1e een VVV-bon als dank voor alle fotoverslagen die hij gemaakt heeft van Cv. De Blaospiepkes, eerder had hij al een medaille ontvangen. Ook zijn vrouw Silvia die toevallig net deze keer ook aanwezig was, kreeg uit handen van Prinses Diana een prachtig boeket bloemen, dit als vergoeding omdat zij vele uren thuis alleen was als hij weer eens op pad was om foto’s te maken voor de digitale krant.

De Blaospiepkes kunnen terug kijken op een druk bezocht Prinsenfestival, soms waren er wel drie bussen tegelijkertijd met carnavalsvierders. Soms moesten sommigen genoegen nemen buiten op het terras een pilsje of een broodje bal gehakt te nuttigen.

De dag die om 11.11 uur begon werd om 18.00 uur afgesloten.

De Blaospiepkes sluiten weer een mooi carnavalsjaar af, om 20.00uur in hun stamkroeg het Matsers Café in Velp maar wat nog tot laat in de avond zal duren.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden