Stichting De Boei te Dieren op zoek naar een penningmeester

Foto: Stichting De Boei Dieren

DIEREN – Ben jij handig met cijfers en kan je het overzicht bewaren in Microsoft Excel-bestanden? En wil je je bovendien vrijwillig inzetten ten behoeve van kansarme jongeren?

Dan ben jij misschien wel de persoon die Stichting De Boei zoekt als penningmeester, een leuke vrijwilligersbaan! De stichting vangt kansarme jongeren op die begeleiding en onderdak nodig hebben.

De meeste taken vinden plaats in de maand januari. Het bestuur vergadert zeven tot acht keer per jaar. De penningmeester is gemiddeld vijf uur per maand bezig met de verwerking van de betalingen en ontvangsten in de boekhouding en het onderhouden van de benodigde contacten met energiemaatschappijen en andere organisaties.

Stichting De Boei zet zich in voor kansarme jongeren en ze beschikt daarvoor over drie plekken waar jongeren langdurig kunnen verblijven. Door deze jongeren te ondersteunen en te begeleiden probeert De Boei er zo snel mogelijk voor te zorgen dat deze jongeren zo snel mogelijk weer op eigen benen kunnen komen te staan.

Kijk voor meer informatie ook op: www.stichtingdeboeidieren.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen