Carnaval is voorbij, de pop is in brand gestoken in Rheden

RHEDEN – Afgelopen  dinsdag 5 maart sloot Carnavalsvereniging De Heiknüüters haar carnavalsjaar af met “Het dweilen met de kraan open“ en het traditiegetrouw de “Pop verbranden” bij Feestburcht Party Centrum Ons Huis aan het Mr. B. van Leeuwenplein in Rheden.

Nadat de leden van De Heiknüüters eerst op bezoek waren geweest bij bevriende Carnavalsverenigingen in de omgeving, kwamen in de middag de andere verenigingen met bussen vol naar Partycentrum Ons Huis.

Dit zorgde er wederom voor een volle zaal, die met zo’n 500 man ‘bommetjevol’ was. Het bier vloeide weer rijkelijk, maar gezelligheid was nog belangrijker! Er werd menig polonaise gelopen door de zaal, voor zo ver dat mogelijk was.

Maar aan alles komt een eind.

Om 16.00 uur was het zo ver en was het Café van Partycentrum Ons Huis geopend voor leden van Cv. De Heiknüüters om afscheid te nemen van het carnavalsjaar 2019. Ook fotograaf Theo Jansen van rheden.nieuws.nl was hier natuurlijk ook bij aanwezig. Hij kreeg uit handen van prinses Cindy een medaille uitgereikt als dank voor zijn inzet en mooie fotoverslagen van de activiteiten van de carnavalsvereniging. “Dat verdient natuurlijk een extra dikke knuffel!” Aldus prinses Cindy en ook Prins Erwin de 1e bedankte hem hartelijk.

Tranen met tuiten

Hierna was het tijd om de pop te verbranden, de prins en prinses hadden de eer deze aan te steken, onder het zingen van het Rhedens volkslied. Vele tranen vloeiden bij menigeen, maar vooral bij het Prinsenpaar.

Een fantastisch carnavalsjaar!

Carnavalsvereniging De Heiknüüters kan terugkijken op een fantastisch geslaagd carnavalsjaar, ook de versieringen aan de woning aan de Massenweg bij erelid Anne Bruger kunnen de kast weer in, tot de start van het volgende carnavalsjaar op 11-11-2019.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen