Rhedens Dorpsbelang adopteert lammetjes, bent u er ook bij?

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Ook dit jaar zijn er tientallen lammetjes geboren bij de Rhedense schaapskudde en dat betekent dat er weer lammetjes geadopteerd kunnen worden.

De schaapskudde is belangrijk voor de gemeente en voor het dorp Rheden in het bijzonder. De schaapskooi, de kudde op de hei en de vele lammetjes blijken een grote trekpleister voor vele toeristen en wandelaars te zijn. Daarom is het behoud van de kudde belangrijk voor het dorp Rheden.

Als belangenvereniging Rhedens Dorpsbelang roepen zij dan ook de inwoners van Rheden op om een lammetje te adopteren, zoals deze vereniging dat ook al jaren doet. Al vanaf 22 februari is de schaapskooi open voor adoptie, burgers en bedrijven kunnen gedurende de openingstijden dagelijks lammetjes adopteren. Adopteren via de website www.schaapskudde.nl gaat ook, evenals tijdens de traditionele Lammetjesdag op zondag 31 maart 2019.

Ook dit jaar zal Rhedens Dorpsbelang de schaapskudde financieel ondersteunen door lammetjes te adopteren. Zij zijn blij dat burgemeester Carol van Eert van de gemeente Rheden de uitnodiging heeft geaccepteerd om samen met de bestuursleden van de vereniging en genodigden deze adoptie bij te wonen. Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om hierbij ook aanwezig te zijn en wellicht zelf ook een lammetje te adopteren.

Datum: zaterdag 16 maart, tijdstip: 14.00 uur, Schaapskooi Rheden

Rhedens Dorpsbelang ziet u graag bij de Schaapskooi!

Kijk voor meer informatie ook op:

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen