Concertavond March & Showband Rheden

Foto:

RHEDEN – Op zaterdag 23 maart 2019 zal March & Showband Rheden een concert in eigen dorp houden. Partycentrum “Ons Huis” zal het theater zijn waarin de Rhedense muzikanten kun afwisselende repertoire ten gehore zullen brengen.

Naast dat de eigen jeugdleden deze avond van zich laten horen, heeft de organiserende commissie ook Theaterkoor Music for All uit Dieren bereid gevonden medewerking aan deze gelegenheid te verlenen.

Succesformule

Met deze concertavond gaat een gekoesterde wens in vervulling. Sinds afgelopen jaar brengt de March & Showband Rheden een nieuwe show op de taptoevelden. Zowel het muzikale repertoire als de unieke choreografie maken dat het korps zich onderscheid van de soortgelijke muziekkorpsen. Met de mooie recensies en een goed gevulde agenda kan gesproken worden van een succesformule. Het concert kan beschouwd worden als een spin-off van dit succes. Met de show wordt een theaterbeleving neergezet, maar met dit concert wordt een ware theaterambiance gecreëerd.

Iedereen is welkom

De March & Showband Rheden nodigt belangstellenden van harte uit voor een muzikaal avondje uit op zaterdag 23 maart 2019, locatie Partycentrum “Ons Huis” aan het Mr. B. van Leeuwenplein te Rheden. De zaal is open om 19:30 uur, aanvang concert 20:00 uur.

Entree is gratis

U kunt genieten van optredens van de muzikanten van Jong Rheden, Theaterkoor Music for All uit Dieren en March & Showband Rheden. Op de avond wordt ook een verloting gehouden waarmee verschillende mooie prijzen te winnen zijn.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden