Lenteconcert Theaterkoor Music for All in de Dorpskerk van Spankeren

Foto: Music for All

SPANKEREN – Stichting Dorpskerk Spankeren organiseert in de Dorpskerk op vrijdagavond 15 maart een Lenteconcert door theaterkoor Music for All. Na het geslaagde concert van vorig jaar wil de Stichting dit Lenteconcert graag in ere houden.

Music for All

Theaterkoor Music for All uit Dieren zal vele liederen uit haar repertoire laten horen om alvast in de voorjaarsstemming te komen. Kerk en koorleden  zijn gehuld  in de kleuren van het voorjaar. Music for All heeft 32 enthousiaste leden die uit Dieren en omgeving komen. Onder leiding van dirigent Christan Grotenbreg brengen zij onder andere  bekende liederen uit vorige voorstellingen.

Meezingen

Het publiek kan genieten van melodieën die iedereen kent uit musicals zoals The Sound of Music, Lion King en Fiddler on the Roof. Uit de voorstelling  Freudiana, die het koor eerder heeft opgevoerd, zingt Music for All meerdere liederen van Alan Parsons. In dit Lenteconcert zullen ook de verschillende meezingers niet ontbreken.

Jubileumconcert

Dit jaar bestaat het koor 20 jaar en daarom is er een voorproefje van het nieuwe repertoire uit het komende jubileumconcert. Dit 20-jarig jubileum staat gepland in Theothorne in Dieren op 5 en 6 oktober.

Dorpskerk Spankeren, Kerkweg 2, vrijdagavond 15 maart, aanvang  20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur.

Kaarten zijn te koop bij de ingang van de kerk, entree  €6,00 inclusief koffie/thee/fris in de pauze. Of reserveer kaarten via: www.stichtingdorpskerkspankeren.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen