Loopgroep Jutberg op de bres tegen A.L.S.

Foto: Sttichting A.L.S.

LAAG-SOEREN – Op 11 mei houdt Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren een goede doelen loop ten behoeve van Stichting A.L.S. De loopgroep organiseert ieder jaar een activiteit met een maatschappelijk doel om zich voor in te spannen en geld voor in te zamelen.

Dit jaar doen zij dit in de vorm van een duathlon waarin 2 personen over 15 km een verharde route hardlopend en fietsend afleggen en er mag zo vaak als wenselijk worden gewisseld.

De deelnemers lopen en fietsen dan over de flanken van de mooie Veluwezoom over een afstand van 15 km (route is verhard) waarbij een loper en een fietser samen gaan maar onderweg net zo vaak mogen wisselen als wenselijk is. Het is geen wedstrijd maar een sponsortocht door de mooiste omgeving van Nederland.

Nu kunnen er ook mensen met A.L.S. meedoen, en kan er dus een scootmobiel mee. Deelnemers laten zich sponseren en het totale doel van de actie is minimaal €2500!

Het aantal deelnemers is maximaal 250 duo’s. Vertrek en aankomst op Camping De Jutberg te Laag Soeren. Op de route is een groot gedeelte de mogelijkheid om deelnemers aan te moedigen.

Deelname is alleen mogelijk via voorinschrijving tot 1 mei via de link https://gelderland.alsacties.nl/team/loopgroep-jutberg, waarna er dan geklikt moet worden: ‘Ik wil in dit team‘, men krijgt dan een eigen account op de site van de Stichting A.L.S., waar donaties kunnen worden gedaan en dit kan via eigen social media gedeeld worden.

De start is zaterdag 11 mei om 09.00 vanaf de kantine van Camping De Jutberg te Laag-Soeren, en meer informatie is te verkrijgen via: [email protected] en via http://loopgroepjutberg.nl.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden