Huisdier van de week: Ontmoet Tica!

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Tica is een vriendelijke hond van 7 jaar en 11 maanden, ze is sociaal naar mensen, maar soms nog wat onzeker. Tica zoekt steun bij haar baas en is aanhankelijk.

Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst haar niet bij kleine kinderen, medewerkers van het asiel denken dat oudere kinderen geen probleem voor haar zijn. Ze heeft een consequente baas nodig.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

Tica

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Tica.

Diernummer: 27445

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/tica/

Heeft u interesse? Geeft u Tica een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl

Tica

 

Dierentehuis Arnhem e.o.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden