Uitnodiging voor de informatiebijeenkomst Intercamp 2019 De Steeg

Foto: Intercamp 2019

DE STEEG/ELLECOM – In het Pinksterweekend van 7 tot en met 10 juni 2019 vindt op Landgoed Middachten Intercamp plaats. Intercamp is een internationaal scoutingkamp waar zo’n 4000 scouts hun tenten rond het kasteel zullen opslaan.

Iedereen is van harte welkom op een informatiebijeenkomst gericht op omwonenden, middenstand van de gemeente Rheden en andere geïnteresseerden.

Waar en wanneer?

’t Parkhuis, vrijdag 5 april 2019, Parkweg 5, 6994 CM De Steeg, aanvang 20:00 uur.

Inter-wat?

Intercamp is een jaarlijks terugkerend en internationaal georganiseerd Scoutingevenement dat sinds 1967 in het Pinksterweekend wordt georganiseerd. Elk jaar neemt een ander land de organisatie op zich en komen zo’n 4000 Scouts (tussen de 11 en 17 jaar oud) en hun begeleiders (18+) naar het kampterrein.

Het doel is het bevorderen van vriendschap en goede wil tussen de deelnemende landen. Uiteraard wordt het kamp en het programma gebaseerd op de onderliggende principes van Scouting.

“Be a part of nature”

Tijdens Intercamp zijn er voor de deelnemers gedurende de hele dag activiteiten. Op de zaterdag en zondag worden er zowel op het terrein als in de omgeving activiteiten georganiseerd. Zo worden de deelnemers onder andere uitgedaagd om een flinke Hike te lopen. Het thema van Intercamp 2019 is “Be a part of nature” en dat betekend dat ze extra activiteiten in de natuur, rond plant en dier organiseren. Gezelligheid staat uiteraard centraal, en gedurende het hele kamp is er voldoende plek en tijd om elkaar beter te leren kennen.

Kijk voor meer informatie ook op: http://www.intercamp.info/omwonenden/.

Intercamp 2019 - Informatiebijeenkomst

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen