Huisdier van de week: Ontmoet Frankie & Maddie

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP/ARNHEM – Frankie (3 jaar en 1 maand) en Maddie (6 jaar en 1 maand)  zijn beide in het begin wat terughoudend. Gelukkig wint hun nieuwsgierigheid het al snel van hun angst en dan komen ze toch voorzichtig even kijken.

Als ze je kennen vinden ze het stiekem ontzettend fijn om geaaid te worden, maar ze blijven wel voorzichtig. Voor Frankie en Maddie zoekt Dierentehuis Arnhem en omstreken een nieuw huis waar ze de tijd krijgen om te wennen en genoeg ruimte hebben om zich terug te kunnen trekken.

Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst Frankie en Maddie niet bij kinderen of in een druk huishouden. Andere huisdieren stellen ze ook niet op prijs. Het zijn binnen katten, ons advies is ook om ze niet naar buiten te laten. Frankie en Maddie worden samen geplaatst.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week zijn dat Frankie & Maddie.

Diernummers: 27405 & 27407

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/maddie-frankie/

Heeft u interesse? Geeft u Frankie & Maddie een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden