Leerlingen van Het Rhedens brengen musical Mamma Mia

Foto: Youtube

DIEREN – Donderdag 11 en vrijdag 12 april 2019 presenteren leerlingen van Het Rhedens de spetterende musical MAMMA MIA! in schouwburg Theothorne in Dieren.

Beleef de tijd van je leven bij de meest swingende musical MAMMA MIA! Deze komische musical, een liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie, is gebaseerd op de liedjes van de popgroep ABBA. Leerlingen van Het Rhedens Dieren hebben deze geweldige musicalproductie in samenwerking met Studio26 ingestudeerd.

In de afgelopen jaren is het schooltoneel op Het Rhedens Dieren uitgegroeid tot een heuse musicalgroep die elke week repeteert en waar steeds meer leerlingen deel van uit willen maken. Leerlingen uit alle leerjaren en van alle afdelingen doen mee.

Ze dansen, spelen toneel en verzorgen de muziek. Ook achter de schermen doen ze veel: van meehelpen met het decor bouwen tot het schminken van de toneelspelers.

Ook dit jaar is er, naast 2 avondvoorstellingen, een speciale voorstelling voor de groepen 7 en 8 van verschillende basisscholen in de omgeving. Op vrijdagochtend 12 april 2019 zijn zij om 11.00 uur welkom in Theothorne om naar de musical te kijken en daarna vragen te stellen aan de leerlingen die meedoen.

Door de basisscholen kan dit tevens gebruikt worden als introductie van de eigen schoolmusical. Voor leerlingen, ouders, medewerkers én andere belangstellenden zijn de avondvoorstellingen op 11 en 12 april om 19.30 uur. Kaartjes voor die voorstellingen kosten €3 en zijn vanaf 25 maart verkrijgbaar tijdens de grote pauzes in de aula van Het Rhedens Dieren.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen