Kunst en eieren op Landgoed Avegoor te Ellecom

Foto: Reurei

ELLECOM – Op 13 en 14 april 2019 organiseert Reurei voor de eerste keer een kunst- en eierenmarkt in een zaal van Fletcher Landgoed Hotel Avegoor
aan de Zutphensestraatweg 2 te Ellecom.

Prachtige kunst, aquarel, olieverfschilderijen, portretten, etsen, houtsculpturen, beelden van brons en keramiek, sieraden en vele anderen. Maar natuurlijk ook het geen waar “Reurei” bekent om staat de kunst op eieren. Kunstenaars uit heel Nederland, België en de Oekraïne laten u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om van een simpel ei een waar kunstwerk te maken.

Honderden eieren gekleurd, beschildert en versierd met acryl, aquarel of olieverf, bewerkt met natuurlijke materialen of gedecoreerd met zelfhardende klei en geen een hetzelfde. Niet alleen kan worden genoten van de fraaie handenarbeid, maar natuurlijk kunt u ook de trotse eigenaar worden van een prachtig versierd ei. De enorme variatie aan technieken die door de deelnemers gebruikt worden maken het bezoeken van deze markt meer dan de moeite waard.

Wat u beslist moet zien zijn de prachtige Pysanky eieren van Loeba en Hanja Rozak uit de Oekraïne, de eieren met bloemenkinderen van Mirjam ter Haar uit Brummen. De Airblowschilderijen van Ellen Moorman of de Dry brush schilderijen van Hilda Haselberg,

Kom op zaterdag 13 en zondag 14 april 2019 naar Fletcher Landgoed Hotel Avegoor, Zutphensestraatweg 2 6955 AG Ellecom voor de prachtige kunst kunstige eieren, Paas decoratie , Paas lekkernij of gewoon voor de gezelligheid. De markt is beide dagen geopend voor publiek van 10.00 tot 17.00 uur.

Entree € 3,50, kinderen tot 12 jaar gratis, iedereen is van harte welkom.

Kijk voor meer informatie op:

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen