Kroeseboomdag wederom druk bezocht

RHEDEN – Vrijdag 12 april was er weer een Kroeseboomdag georganiseerd door Basisscholen Rheder Enk, de Mauritiusschool en kinderopvang Puck en Co. Deze werd weer druk bezocht door leerlingen, ouders, opa’s, oma’s en belangstellenden uit het dorp.

Burgemeester Carol van Eert was blij met de uitnodiging om hierbij aanwezig te mogen zijn. “Het is goed voor, de samenhang van de dorpsbewoners met de school, te meer dat er ook vele dorpsverenigingen hier op het schoolplein aanwezig zijn. En de winkeliers uit Rheden een bijdrage hebben geleverd aan het geheel om dit allemaal mogelijk te maken. Er is mij gevraagd om samen met de directeuren van de Mauritius en Rheder Enk school een Kroeseboom te planten daar wil ik graag gehoor aangeven, en daarom nodig iedereen uit samen met mij naar buiten te gaan.”

Nadat de boom was geplant werd er geklonken op een goede groei met een glas champagne.

Hierna mocht de burgemeester als eerste een draai aan het rat van avontuur geven, waarmee de markt officieel was geopend. Er was van alles te doen: sport, spel, rommelmarkt, kinderen konden geschminkt worden en er waren lekkere dingen te eten.

Sportcombinatie Rheden gaf een voetbalclinic. De Munnikenhof was weer aanwezig met kleine dieren en producten uit de winkel. Daarnaast waren er diverse standhouders zoals De Cirkel, Stichting Rhevak, de Rhedense Schaapskooi en de politie. Ook het Rhedense Fanfare Corps was aanwezig voor een gezellige noot.

De markt was gratis te bezoeken en was van 17.00 u tot 20.00 uur.

Meer info: www.facebook.com/kroeseboomdag

 

gallery
138840
Nadat de boom was geplant werd er geklonken op een goede groei met een glas champagne
RHEDEN – Vrijdag 12 april was er weer een Kroeseboomdag georganiseerd door Basisscholen Rheder Enk,
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/138840/kroeseboomdag-wederom-druk-bezocht/
2019-04-13T12:19:04+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2019/04/13114246/Kroeseboomdag-2019-14.jpg
Kroeseboomdag, Mauritiusschool, Rheden, rheden.nieuws.nl, Rheder Enk
Foto's, Nieuws