Kom naar Velp voor Expositie en livedemonstraties Bloembinden

Foto: Marjanne Eikelboom

VELP – Spectaculair bloemwerk! Dat kunt u, volgende maand, met eigen ogen zien op donderdag 23 mei tussen 15.00 – 21.00 uur.

Wilt u inspiratie opdoen voor het maken van bloemwerk? Bloemarrangeur Sören van Laer praat de demonstraties Bloembinden, verzorgd door de studenten tussen 18.30-20.30 uur aan elkaar. U bent van harte welkom in het schoolgebouw van Aeres MBO Velp.

Expositie en demonstratie Bloemsierkunst 23 mei

De kleurrijke expositie en vakdemonstraties van onze mbo-bloemstudenten is al jaren een trekker voor veel belangstellenden zowel particulieren als professionals. Ook dit jaar zijn de studenten al druk met de voorbereidingen van hun eindejaars-toetswerk. Er zijn tafeldecoraties, (bruids)boeketten, kransen, plantaardige kragen, rouwbloemen en –decoratie te bewonderen. Bezoekers die thuis graag creatief bloemwerk maken, kunnen vanaf 18.30 uur een kijkje nemen en inspiratie opdoen bij praktische demonstraties – uiteraard verzorgd door studenten.

Master Florist Sören van Laer

Deze Belgisch Nationaal Kampioen Bloemsierkunst, treedt op als presentator tijdens de demonstraties. Hij werkt nu als freelance bloemist en decoreert bruiloften, geeft workshops en seminaries, verzorgt demonstraties en productpresentaties en binnen- en buitenland. Sören neemt vaak deel aan wedstrijden. Zijn grootste uitdaging is om te blijven vernieuwen, experimenteren en grenzen te verleggen.

Festival Goed Groen gratis

Livemuziek, streetfood en verkoopkraampjes. Dat zijn de ingrediënten van het hippe en duurzame  Festival Goed Groen. Gelijk met de expositie is het festival, op ons terrein aan de Pinkenbergseweg 5f te Velp, gratis te bezoeken op 23 mei tussen 15.00 – 21.00 uur. U kunt een hapje bestellen (tegen betaling) bij de foodtrucks.

Informatieavond bij Aeres MBO Velp

Donderdag 13 juni heeft Aeres MBO Velp een laatste informatieavond voor leerlingen of volwassenen die nog zoekende zijn naar een groene en creatieve opleiding of cursus.

Aeres MBO Velp, Pinkenbergseweg 5f, 6881 BA  Velp. Kijk voor meer informatie ook op: www.aeresmbo-velp.nl of mail naar: [email protected].

Expositie Bloemsierkunst 2019

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden