Storyville Jassband en klassieke auto’s in Villapark te Velp

Foto: Stichting Velp voor Oranje

VELP – ‘Als het mooi weer is, dan weten ze van geen ophouden’, weet Kees Prins uit ervaring. Als bestuurslid van Velp voor Oranje is hij verantwoordelijk voor het contracteren van de orkesten voor het Villaparkconcert op Koningsdag.

Kees Prins:

‘Het optreden van de Arnhemse Storyville Jassband is altijd een succes. Door hun enthousiaste wijze van musiceren in de muziektent in de vijver, staat het publiek op de wal te swingen en te klappen.’

Het concert begint om 20.00 uur. Iedereen is welkom. De toegang is gratis.

OKRV

Ruim voordat de Storyville Jassband aantreedt, hebben de 150 deelnemers aan de Oranje Klassieker Rit Velp (O.K.R.V.) hun opgepoetste, antieke auto’s opgesteld rondom de vijvers van het Villapark. Vanaf 18.30 uur rijden zij Velp binnen en om 19.30 uur worden de winnaars van het Concours d’Elegance bekend gemaakt.

Villaparkconcert

Honderden bezoekers genieten ieder jaar van dit traditionele slot van Koningsdag: auto’s kijken, een ijsje eten en vooral elkaar ontmoeten onder de eeuwenoude beuken. Leden van studentenvereniging Arboricultura (Hogeschool Van Hall Larenstein) verzorgen de catering; koffie, fris, een glaasje wijn of een biertje en heerlijke vers geroosterde hapjes. En ondertussen beleeft iedereen plezier aan de swingende klanken van de Storyville Jassband uit Arnhem.

Kijk voor meer informatie op: www.velpvoororanje.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden