Foto’s Koningsdag op Rozendaal

ROZENDAAL – Op zaterdag 27 april opende burgemeester Ester Weststeijn om 14.00 uur officieel het Koningsfeest, nadat het Volkslied was gezongen op het feestterrein van Kasteel Rosendael.

Nadat de aanwezigen hartelijk welkom waren geheten door voorzitster Marijke Gerritsen van de Oranjevereniging gaf zij het woord aan burgemeester Ester Weststeijn, “Ik vindt het een eer om deze Koningsdag voor het eerst te mogen openen, ik krijg hulp van Evert Jan Barten die met jullie samen het Volkslied zal gaan zingen, waarna het feest is geopend. Ik hoop dat de weergoden ons goed gezind zijn, vanmorgen regende het nog flink nu is het droog hopelijk blijft het zo. Ik wens iedereen veel plezier deze dag “.

Vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur was er een kleedjesmarkt voor de kinderen. Konden zij zich vermaken op de springkussens, zweefmolen, lasergamespel een levend tafelvoetbalspel en oudhollandse spelletjes.

Natuurlijk waren er stands met hapjes en drankjes, speelde de jazzsectie van het Koninklijke Rosendaalsche Kapel hun repertoire. En reed er een paardentram van het Park naar de Koningsmarkt in Velp en weer terug.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden