Foto’s Koningsdag in dorp Rheden

RHEDEN –  Er kon toch nog zaterdag 27 april Koningsdag gevierd worden in Rheden, dankzij Rhedens Dorps Belang, die de organisatie van dit feest op zich nam, zij het in een kleinere vorm dit jaar.

Traditie getrouw begon deze Koningsdag om 12.00 uur bij Party Centrum Ons Huis met een welkomst woord door de voorzitter van Wik, namens Rhedens Dorpsbelang aan alle aanwezige; “We hebben het toch mogelijk gemaakt dat we hier in Rheden Koningsdag kunnen vieren, zij het dit keer in kleinere vorm, maar toch”.

Ook dorpswethouder Ronald Haverkamp van de gemeente Rheden was blij; “het hoort toch dat er in elk dorps Koningsdag gevierd kan worden, en ik nodig dan ook de Rhedense Fanfare uit om het Wilhelmus te gaan spelen zodat de vlag gehesen kan worden, om zo Koningsdag te openen hier in het prachtige Rheden”.

Door het regenachtige weer was de kleedjesmarkt verhuist naar de zaal in Ons Huis, de sportverenigingen gaven buiten op het plein demonstraties, ook kon de jeugd zich uitleven op de springkussens of spijkerbroek hangen, sjoelen of handballen.

Om 15.00 uur was er gelegenheid in het partycentrum voor het nuttigen van een drankje of hapje onder muzikale klanken.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden