Bloemen Actie en Moederdagconcert Rhedens Fanfare Corps

Foto: Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Evenals voorgaande jaren is er dit jaar in het Moederdag weekend weer de Bloemen Actie van het Rhedens Fanfare Corps in samenwerking met Tuincentrum Bloemendaal uit Drempt.

Op vrijdag 10 mei kunt u tussen 14.00 en 19.00 uur terecht bij het clubgebouw aan de Mauritiusstraat 58 in Rheden. Zaterdag 11 mei kunt u er terecht tussen 10.00 en 15.00 uur. Ook zullen de leden met bloemen de wijk in gaan, maar bij het clubgebouw is natuurlijk een ruimere keus.

Ruim aanbod

Er is volop keus uit diverse soorten zoals bv.: Geraniums, Vlijtige Liesjes, Begonia’s, Spaanse Margrieten, goed gevulde hangpotten en diverse soorten andere planten.

Dus wilt u er met Moederdag gezellig en fleurig bij zitten, sla dan uw slag. U steunt er tevens de verenigingskas mee.

Moederdagconcert met een bloemetje voor de dames op zondag 12 mei

Om het weekend compleet te maken geeft het Rhedens Fanfare Corps op zondag 12 mei om 15.00 uur een Moederdagconcert in Partycentrum “Ons Huis”. Dus na alle plichten voor Moederdag in de ochtend kunt u in de middag genieten van een heerlijk concert o.l.v. dirigent Harry van Bruggen.

Rhedens Fanfare Corps

Zij brengen u o.a. Adventures of the Beaume – The Wind beneath my Wings – Baba Yetu – Grounds – Virginia – Consolation – Queen greatest hits – Pirates of the Caribbean – Pastime with good company.

De dames zullen deze middag verwent worden met een bloemetje, misschien een extra reden om er tijd voor vrij te maken. Ze verwelkomen u graag in de zaal die vanaf 14.30 uur geopend is.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen