Muzikanten en huiskamers gezocht voor het ‘Muziek aan Huis’-festival Velp/Rozendaal

Foto: 'Muziek aan huis'

VELP/ROZENDAAL – Op zondag 27 oktober 2019 wordt er volop muziek gemaakt in Velp en Rozendaal  tijdens het ‘Muziek aan Huis’-festival. Het is de tweede editie van dit festival waar opkomend en gearriveerd muzikaal talent optreedt voor dorpsgenoten.

Niet in officiële zalen, maar in huiskamers van particulieren die hun woning openstellen voor drie optredens van maximaal 30 minuten. Ook verzorgingshuizen doen mee.

Wandelen, fietsen, vervoer

Het publiek kan naar eigen zin en smaak een programma samenstellen en van optreden naar optreden wandelen of fietsen. Voor wie slecht ter been is: voor vervoer wordt desgewenst gezorgd. De feestelijke opening van de middag is in De Serre van Rozendaal. De burgemeester van Rozendaal, mevrouw Ester Weststeijn-Vermaat zal daar het startsein geven.

Muzikanten gezocht

Voor wie zelf wil optreden bij Muziek aan Huis: alle genres zijn welkom. Van klassiek tot popmuziek, van jazz tot countrymuziek en ga zo maar door. Optreden kan solo, maar ook als duo, band, klein orkest, ensemble of koor. Je verzorgt drie optredens van maximaal 30 minuten voor een klein publiek in een huiselijke omgeving. Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.mah-velprozendaal.nl.

Huiskamers gezocht

Voor wie van muziek houdt en graag een feestelijke middag in eigen huis organiseert: meld u dan als ‘huiskamer’. Het mag natuurlijk ook een tuinhuis, serre of zaaltje zijn. Verzorgingshuizen kunnen ook meedoen. Een mooie manier om de bewoners een gezellige middag te geven en mensen uit de buurt te ontvangen. Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.mah-velprozendaal.nl. Na aanmelding komt iemand van Muziek aan Huis langs om kennis te maken en alles door te spreken.

Praktische informatie

  • Festival Muziek aan Huis, zondagmiddag 27 oktober 2019, vanaf 14.00 uur
  • Opening door Ester Weststeijn – Vermaat, burgemeester van Rozendaal om 12.00 uur in De Serre van Rozendaal: Kerklaan 15
  • Wie mee wil doen als muzikant of locatie: ga naar mah-velprozendaal.nl.

Doel Muziek aan Huis

Muziek aan Huis wil via muziek de onderlinge ontmoeting van bewoners van Velp en Rozendaal bevorderen. Het is een festival voor en door dorpsgenoten. Alles gaat in principe met gesloten beurzen, want iedereen moet van de optredens kunnen genieten zonder financiële drempels. Opa’s en oma’s, kinderen en kleinkinderen, buren en familie, jong en oud, mobiel en minder mobiel – iedereen is welkom.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden