Brrrr…, koude start zwemseizoen 2019 bij zwembad de Hangmat in Rheden!

Foto: Zwembad de Hangmat Rheden

RHEDEN РZaterdagmorgen 4 mei om 10.00 uur ging het zwemseizoen weer van start, de eerste zwemmers stonden al voor opening te wachten tot de deur werd geopend. De buitentemperatuur, 8 graden, was niet echt uitnodigend  om een duik te gaan nemen.

Bikkels

Maar de echte zwemmer liet zich daar niet van weerhouden om een de eerste baantjes te trekken. Onder toeziend oog van de wethouders Gea Hofstede en Marc Budel kwamen de zwemmers al bibberend de kleedruimte uit om te gaan zwemmen.

23 graden

De reacties van de zwemmers waren zeer positief over de temperatuur van het water…, dat was namelijk 23 graden. Na de getrokken baantjes was er een kop koffie met iets lekkers dat aangeboden werd door Sportbedrijf Rheden.

Het zwembad lag er weer heel netjes bij door de inzet van de vrijwilligers

De vrijwilligers zijn iedere dinsdagochtend aanwezig om het bad netjes te houden , er is nog steeds ruimte om als vrijwilliger te zijn,  zodat het zwembad een zekere toekomst heeft. Mocht u iets willen betekenen voor het zwembad, loop dan eens binnen op een dinsdag morgen om te zien wat er zoal aan werk wordt gedaan.

Meer weten over Openluchtzwembad de Hangmat? Kijk dan op: https://www.sportbedrijfrheden.nl/openingstijden-zwembad-rheden/.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden