Olympisch kampioene Elis Ligtlee ambassadrice van het Boshuus in Arnhem

Foto: Ronald MC Donald Kinderfonds

REGIO – Olympisch Kampioen Elis Ligtlee uit gemeente Brummen heeft zich verbonden als ambassadrice aan het Boshuus, vakantiehuis van het in Arnhem.

Elis zal zich belangeloos gaan inzetten voor het initiatief door bijvoorbeeld haar aanwezigheid op evenementen, het geven van (sport)clinics, het verzorgen van lezingen en andere voorkomende wervende activiteiten.

Suus Brands, manager van het Boshuus in Arnhem:

“Iedere dag zetten vele vrijwilligers zich met hart en ziel in om ouders, broertjes en zusjes van zorg intensieve kinderen onbeperkt te laten genieten van een vakantie.  Daarvoor is alle (financiële) steun van harte welkom. Wij zijn er dan ook trots op dat Elis zich als ambassadeur aan ons initiatief wil verbinden”.

Elis Ligtlee:

“Recent heb ik een bezoek gebracht aan het Boshuus en werd ik direct getroffen door de warme huiselijk sfeer. Wat mij betreft verdient ieder ziek kind het dat papa en mama altijd in de buurt zijn voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Het feit dat het hele gezin hier terecht kan, inclusief broertjes en zusjes, maakt het nog eens extra bijzonder. Ik voel me bevoorrecht dat ik door mijn inspanning een bijdrage zal kunnen gaan leveren aan het Boshuus en hun fantastische werk. Ik kijk er nu al naar uit om binnenkort een fietsclinic te mogen verzorgen en aansluitend pannenkoeken te gaan bakken in de fantastische keuken”.

De exclusieve Ronald McDonald Kinderfondsknuffel zal binnenkort ook worden aangeboden via de nieuwe website van Elis Ligtlee Sports & Lifestyle.

Het Arnhemse bedrijfsleven heeft het Boshuus reeds omarmd, maar met Elis als ambassadeur zal het Boshuus trachten om ook het Veluwse achterland warm te maken voor het initiatief. Daarnaast wordt er gezamenlijk gekeken op welke wijze Elis haar bijdrage zal gaan leveren aan de jaarlijkse Homeride; dé sponsorwielertocht van het Ronald McDonald Kinderfonds, die op 22 en 23 juni 2019 gereden zal worden. Informatie hierover kunt u blijven volgen via www.homeride.nl.

Foto’s: 

  • Elis Ligtlee met twee gasten in het Boshuus
  • Manager Suus Brands en Elis Ligtlee in het Boshuus

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen