Nacht van het Verhaal in de Dorpskerk te Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – Inmiddels is de ‘Nacht van het Verhaal’ een jaarlijks terugkerend evenement geworden in de Dorpskerk van Rheden. De Nacht van het Verhaal is een open podium waar verhalen, gedichten en anekdotes worden afgewisseld met zang en muziek.

Kom meedoen, luisteren en genieten van dit verrassende, ontroerende, sfeervolle, muzikale en gezellige evenement.

Heeft u iets gelezen of geschreven wat zeker de moeite waard is om aan anderen te laten horen? Heeft u iets meegemaakt wat u wilt delen? Kunt u prachtig zingen? Wilt u een muziekstuk ten gehore brengen?

Bij de Nacht van het Verhaal mag iedereen zijn of haar verhaal vertellen. Het mag verdrietig zijn, vrolijk, echt gebeurd, verzonnen, om van te leren, om bij weg te dromen, of…

Wilt u eraan bijdragen om deze avond een succes te maken en heeft u iets te vertellen door middel van een verhaal, gedicht, anekdote, zang of muziek? U kunt zich tot en met 27 mei aanmelden bij Derk Floors (026 – 495 34 87, [email protected]) of Marret Uijl ([email protected]).

Ook als u alleen wilt luisteren, bent u natuurlijk van harte welkom! De Nacht van het Verhaal is op vrijdag 7 juni om 21.00 uur in de Dorpskerk van Rheden. De toegang is gratis.

Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Rhedelijk Cultureel.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden