Hemelvaartsconcert van de KRK in de muziekkoepel bij The Hunting Lodge

Foto: Martin Jansen

ROZENDAAL/VELP – Op hemelvaartsdag, donderdag 30 mei, geeft de Koninklijke Rosendaalsche Kapel, in de muziekkoepel bij The Hunting Lodge om 14.30 uur een concert

De Koninklijke Rosendaalsche Kapel heeft het jubileumjaar erop zitten. In november 2018 heeft de KRK een prachtig Jubileumconcert gegeven in het Arnhemse Posttheater.

Tijdens het Hemelvaartsconcert 2019 willen de muzikanten nog een aantal nummers ten gehore brengen, om nog een klein beetje na te genieten. Africa van Toto, Welcome to the Jungle van Guns N’ Roses en Sahara van Thierry Deleruyelle. Daarnaast gaan ze ook nieuw repertoire spelen van rock naar jazz met onder andere een medley van Deep Purple, Fly me to the Moon van Frank Sinatra en Feeling Good van Michael Bublé.

Al met al een boeiend en gevarieerd programma om naar te komen luisteren. Kom lekker op het terras zitten van Restaurant The Hunting Lodge en laat u onder het genot van een drankje verrassen door de klanken van het Harmonieorkest van de Koninklijke Rosendaalsche Kapel.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen