Concert Dordt College Choir in Dorpskerk Ellecom

Foto: YouTube

ELLECOM – Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom is zeer verheugd dat het Dordt College Choir op maandag 27 mei optreedt in de Dorpskerk van Ellecom. De kerk opent de deuren om 19.00 uur en om 19.30 vangt het concert aan. De entreeprijs is 7,50 Euro inclusief een drankje.

Dordt College is een Liberal Art University in Sioux Center, in de staat Iowa. Van de ongeveer 1300 studenten, met voorouders uit voornamelijk Nederland komen er 50 naar Nederland om in verschillende steden in Nederland te zingen.

De  universiteit is in 1955 opgericht en kent heel veel studierichtingen. De naam van de universiteit s een verwijzing naar de synode van Dordrecht. Het is de derde keer in tien jaar dat studenten van Dordt College Nederland bezoeken. Naast steden als Katwijk en Gouda doen ze voor de derde keer ook Ellecom aan.

Dit bezoek waarderen de studenten altijd enorm. Ze worden ondergebracht in gastgezinnen in De Steeg en Ellecom en dit keer ook in de Bed & Breakfast van Kasteel Middachten. Dordt College kent meerdere koren en alleen de beste zangers mogen mee naar Nederland.

Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom hoopt de prachtige dorpskerk wederom goed vol te hebben op 27 mei.

https://www.youtube.com/watch?v=ISJMwulqbYM

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen