Madierodam gaat naar de maan in 2019

Foto: Madierodam 2019

DIEREN – De laatste week van de zomervakantie, van maandag 12 augustus tot vrijdag 16 augustus, is het weer zover; de leukste week van Dieren, Madierodam, de huttenbouwweek!

In deze week worden er hutten gebouwd, geknutseld, spelletjes gedaan, workshops gegeven, is er een sportdag en nog veel meer! Madierodam heeft dit jaar het thema: ‘Madierodam naar de Maan!’. Met leuke activiteiten voor alle kinderen van groep 1 t/m 8 uit Dieren.

Inschrijven

Het inschrijfformulier kan natuurlijk gedownload worden via http://www.madierodam.net en op woensdag 22 mei kunt u uw kind komen inschrijven bij de Oase van 17:00 – 20:00 uur. Er is ook een mogelijkheid om uw kind in te schrijven tijdens de Gelderse jaarmarkt op zaterdag 29 juni. Daarnaast is het mogelijk om maandagmorgen 12 augustus op het terrein in te schrijven. Hiervoor brengt de organisatie € 2,50 extra in rekening.

Kosten

De mini’s, groep 1 & 2, zijn welkom van 08:30 tot 13:00 uur,  hiervoor bedraagt het inschrijfgeld €15,00. De maxi’s, vanaf groep 3, zijn welkom vanaf 8:30 tot 16:00 uur, en op de vrijdagmiddag tot 13:00 uur. De kosten voor deze week bedragen €20,00 voor de Maxi’s.

Inschrijfformulier meenemen

Tijdens het inschrijven wordt u gevraagd om het inschrijfgeld direct contant te voldoen. Bent u in het bezit van een ‘Gelrepas’? Dan ontvangt u 50% korting! Het is belangrijk dat u het inschrijfformulier weer geprint meeneemt.

Slapen in je eigengemaakte hut

Voor de kinderen uit groep 7 & 8 bestaat er weer de mogelijkheid om donderdagnacht in hun zelf gemaakte hut te komen slapen, indien het weer het toelaat. Zij gaan dan om 16:00 uur naar huis en wij zien ze graag na het avondeten tussen 18:30 en 19:00 uur terug.

Graag één dag per kind meehelpen

Om de Madierodamweek in goede banen te laten verlopen vragen wij ouders om per ingeschreven kind minimaal 1 dag te helpen, dit kan in de weekenden rond Madierodam, of tijdens de week zelf.

Feestavond voor de kinderen en hun (groot)ouders en belangstellenden

Op de vrijdagavond sluiten wij deze prachtige week af met een gezellige feestavond waarop ook alle ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden welkom zijn.

Zijn u en uw kinderen ook zo benieuwd naar het nieuwe terrein? De organisatie ziet uw kind graag komen.

Informatie

Voor meer informatie en inschrijven kunt u terecht op: http://www.madierodam.net en op de Facebookpagina https://www.facebook.com/Madierodam2011/.

Madierodam naar de Maan

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden