Ontmoetingsdag begraafplaats Ellecom

ELLECOM – Zaterdag 18 mei 2019 was er weer een ontmoetingsdag op de begraafplaats van De Steeg en Ellecom.

Bezoekers van de begraafplaats hadden de mogelijkheid om het bestuur en de vrijwilligers van de begraafplaats van De Steeg en Ellecom te ontmoeten.

Nadat om 14.00 uur burgemeester Carol van Eert welkom was geheten door de voorzitter van de begraafplaats Edwin Ruigrok, nam de burgemeester het woord. De burgemeester roemde alle vrijwilligers die deze prachtige begraafplaats elke eerste dag van de maand zo mooi bij houden. Dit gebeurd samen en onder leiding van de vaste tuinman Paul van Rooyen.

Ook het bestuur werd bedankt voor hun inzet voor de begraafplaats, vaak achter de schermen, niet zichtbaar voor anderen maar niet minder belangrijk. “We moeten met zijn alle de begraafplaatsen in onze gemeente koesteren. Zodat onze kinderen en kleinkinderen en daar op volgend hun overleden geliefde kunnen blijven bezoeken en herinneren.”

Hierna was er een lezing over de unieke korstmossen die op deze begraafplaats voorkomen op de paden langs de graven. De ontmoetingsdag werd druk bezochten en was te bezoeken van 14.00 tot 17.00 uur.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden