Oranjefeest en De Steeg’s Got Talent weer een groot succes!

DE STEEG – Op zaterdag 18 mei organiseerde Oranjevereniging De Steeg – Havikerwaard haar jaarlijkse dorpsfeest in en bij ’t Parkhuis aan de Parkweg in De Steeg.

Oranjefeest

Tussen 13:00 en 17:00 uur waren er verschillende activiteiten voor jong en oud. Onder anderen Sjoelen, volleyballen, knutselen, freerunnen en natuurlijk de afsluitende bingo.

De Steeg’s Got Talent

Om 19:00 uur begon De Steeg’s Got Talent. Tien kandidaten hadden zich hiervoor ingeschreven, met als laatste optreden illusionist Hans Plof met zijn drie assistenten, zij werden allen door de driekoppige jury, waaronder burgemeester Carol van Eert beoordeeld. Na een spannend optreden door de jonge talenten ging de jury in beraad, en kwam na een moeilijke beslissing terug met de uitslag.

Uitslag De Steeg Got Talent 2019

  1. Sanne en Jitske
  2. Trustin en Gabor
  3. Maud

Zij ontvingen een prachtige beker, een aanmoedigingsprijs ging naar: Roulia, Jack en Lola. Ook de overige kandidaten kregen een medaille uitgereikt.

Presentatrice Chantal slot om 22.00 uur de avond af en bedankte de juryleden voor hun medewerking aan deze mooie avond, ook de mensen van techniek en geluid en de barmedewerkers, werden bedankt. “We gaan de zaal even ombouwen en dan gaan we nog gezellig wat drinken en met de voetjes van de vloer op gezellige muziek”.

Al met al weer een geslaagde dag van Oranjevereniging De Steeg – Havikerwaard. Kijk voor meer informatie ook op: http://www.indesteeg.nl en op https://www.facebook.com/OVdeSteeg/

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden