Cabaretier Rayen Panday Bij RhederArt

Foto: Rayen Panday

DIEREN – Met zijn vierde soloprogramma ‘Fenomeen’ komt cabaretier Rayen Panday op zaterdag 25 mei naar Dieren. Op uitnodiging van RhederArt treedt hij op in de schouwburgzaal van Theothorne.

Panday is een rijzende ster in de cabaretwereld. En niet alleen daar. Hij is ook steeds vaker te zien in televisieprogramma’s, waaronder  het humoristische ‘Klikbeet’.

Een fenomeen beschrijft de wereld zoals we die ervaren, niet per se zoals die bestaat. Een fenomeen kan ook duiden op een bijzonder begaafd persoon of opvallend verschijnsel. Rayen Panday vindt zichzelf absoluut géén fenomeen. Hij beschrijft alles zoals het is, maar dan wel op fenomenale wijze.

In 2008 debuteerde én won Rayen Panday de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. In 2016 brak Rayen definitief in Nederland door met de voorstelling Niet Verder Vertellen en is hij momenteel één van de meest gewilde namen in de cabaretwereld. Tien jaar na zijn debuut en vele optredens in binnen- en buitenland later is het zo ver: Rayen maakt met Fenomeen de voorstelling die het hele spectrum omvat: persoonlijk, actueel, muzikaal en er wordt geen enkel onderwerp geschuwd.

‘Fenomeen’ heeft zo ongeveer alles in zich wat een cabaretprogramma aantrekkelijk maakt: de show is persoonlijk, actueel, muzikaal en humoristisch. En… geen enkel onderwerp wordt geschuwd. Aanvang 20.00 uur. Kaarten (€18,–): www.rhederart.nl.

Kijk voor meer informatie ook op: www.rayenpanday.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden