Festival Goed Groen bij Aeres in Velp druk bezocht!

VELP – “Zorg dat je er bij bent!’ had de nieuwe directeur Mayke Rensen van Aeres Velp gezegd…, en dat gebeurde, mede door het mooie weer kwamen vele bezoekers naar Het Festival Goed Groen en de diverse exposities bij en in de school aan de Pinkenbergseweg te Velp.

Op en in het schoolgebouw van Aeres Velp hebben de bezoekers genoten van twee evenementen tegelijkertijd.

Naast het spectaculaire bloemwerk dat de studenten tentoonstelden was er op het buitenterrein livemuziek, verkoopkraampjes en heerlijk eten en drinken!

Tussen 15.00 en 21.00 uur was er een afwisselend programma.

Op het Festival Goed Groen dat van 15.00 tot 21.00 uur te bezoeken was, konden de bezoekers de mooiste planten kopen, maar ook verse kruiden, hanging baskets en bloemen toe. Ook waren er diverse foodtrucks aanwezig, maar ook kramen met tweedehandse kleding, boeken, speelgoed, vintage en retro meubels en brocante spullen.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Ook de kinderen werden niet vergeten er was een echte ouderwetse zweefmolen en er werden workshops gegeven over tekenen en vogelhuisjes maken. De kinderen konden ook een bezoekje brengen aan de (kinder)boerderij, waar men onder andere een slang vast kon houden.

Vanaf 18.30 uur tot 20.30 uur gaven studenten van het MBO Aeres demonstraties over bloembinden. Belgisch Nationaal kampioen bloemsierkunst Sören van Laer trad op als presentator tijdens de demonstraties.

Het Festival werd druk bezocht onder prachtige weersomstandigheden.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Voor meer informatie kijk op : www.facebook.com/festivalgoedgroen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden