‘Feest in de Tent’ bij Beverode 50 jaar!

DIEREN – Woensdag 29 mei was de feestelijke afsluiting van de jubileummaand waarin uitbundig het 50-jarig bestaan van Beverode is gevierd. Er was een ‘Music & Entertainmentshow’ voor de bewoners en een tapas-buffet met muziek voor (oud-)medewerkers, vrijwilligers, etc.

Tijdens de Music & Entertainmentshow konden cliënten genieten van de muziek van artiesten Erwin Fillee, Willeke D’estell en Ciska Peters. Het werd een leuk feestje voor de bewoners van Beverode met hun familieleden/begeleiders. Om het feest helemaal af te maken werd er aan het eind van de show een cheque uitgereikt ten behoeve van een verrijdbare tovertafel door Wiko Vlasblom, de nieuwe bestuurder van Attent. Aansluitend kon men onbeperkt snacken en genieten een heerlijk ijsje als toetje.

Ondertussen werd de grote feesttent binnen een half uur omgebouwd om alle (oud-)medewerkers, vrijwilligers en andere gasten te kunnen ontvangen voor een tapas-buffet met muziek van Duo Para Eterno.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde jubileummaand en willen alle medewerkers en vrijwilligers die hieraan hebben meegeholpen van harte bedanken!

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.attentzorgenbehandeling.nl/zorg-en-behandeling/wonen/huizen/beverode

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden