Velps kerkblad Lef! wint prijs

Foto: PKN Velp

VELP – Kerkblad Lef! van de Protestantse Gemeente Velp, is uitgeroepen tot Kerkblad van het Jaar 2019. De onderwerpen waarop het beoordeeld werd waren het gebruik van beeld, van kaft tot kaft.

De jury prees de mooie cover, de beeldende inhoudsopgave en de uitstekende balans tussen tekst en foto’s door het hele blad. Blij verrast ontving de LEF!-redactie De Zalige Zalm-schaal, de trofee die aan de prijs verbonden is.

De prijs werd uitgereikt op de Dag van het Kerkblad op 25 mei j.l. in de Koningskerk in Deventer. De jury, onder leiding van verhalenverteller en journalist Kees Posthumus, beoordeelde 23 uitzendingen vanuit het hele land.

Het kerkblad LEF! was er volgens de jury het beste in geslaagd om zo optimaal mogelijk ruimte te geven aan foto’s en afbeeldingen. Voor de paginagrote foto van het gezin van de nieuwe dominee ging de jury unaniem plat.

Kijk voor meer informatie over de Protestantse Gemeente Velp op: https://www.pknvelp.nl/

Zelf het kerkblad bekijken? https://portal.kerkmagazin.nl/digital/1660/516/3963.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden