Kaartverkoop Bouwburg 2019 op 6 juni van start

Foto: Bouwburg 2019

VELP – Donderdag, 6 juni, start de digitale kaartverkoop voor Bouwburg 2019. Vanaf 09:00 uur kunt u via een link op de vernieuwde website www.bouwburg.nl uw tickets bestellen.

Ook vindt u op de site alle informatie over het kamp. Verder kunt u Bouwburg uiteraard ook volgen op Facebook. Van maandag 12 augustus t/m vrijdag 16 augustus is het weer feest voor de basisschoolkinderen van Velp en Rozendaal. Hutten bouwen, knutselen, sport en spel, de playbackshow, zelf op vuurtjes eten klaar maken…….het kan allemaal weer straks in de laatste week van de zomervakantie.

De leukste week van het jaar!

Het is alweer de 9e keer dat Stichting Bouwburg het huttenbouwdorp organiseert. Ook dit jaar op Landgoed Larenstein aan de Larensteinselaan in Velp, op het grote grasveld achter de Hoge School van Hall Larenstein en MBO Helicon. Elk jaar is er een thema dat als een rode draad door de week heen loopt, dit jaar is dat “The Game”. Gaat het de hoofdfiguren lukken “The Game” uit te spelen?

Van Mario en Sonic, tot aan Fortnite en Fifa……we gaan het allemaal beleven. Tijdens het dagelijks terugkerende toneel binden de hoofdfiguren van de verschillende groepen de strijd aan met de mysterieuze slechterik.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden