Zwem4daagse in Openluchtzwembad Rheden

Foto: PFC Rheden

RHEDEN – Zwemvereniging PFC Rheden organiseert weer de jaarlijkse zwem4daagse in openluchtzwembad de Hangmat in Rheden. De zwem4daagse vindt dit jaar plaats van maandag 24 juni t/m 28 juni 2019

Iedereen in het bezit van een zwemdiploma kan meedoen. Iedere deelnemer ontvangt na afloop een medaille. Er kan gekozen worden uit 250 of 500 meter. Er wordt iedere avond gezwommen tussen 18.00 en 20.00 uur.

Inschrijven kan vanaf nu via www.zwem4daagse.nl à €7,50 p.p. Of op maandag- en dinsdagavond in de hal van het zwembad. € 8,00 p.p. Meezwemmers €2,50 p.p/avond. Mee zwemmen kan alleen, wanneer een deelnemer in het bezit is van een deelnemerskaart. PINNEN JA GRAAG!!.

Net als voorgaande jaren kan er vijf avonden gezwommen worden, zodat er eventueel ook nog een dag kan worden overgeslagen. Maar alle dagen zwemmen, mag vanzelfsprekend ook. Naast het zwemmen worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden