Wie lost het Raadsel van Middachten op en ontdekt het geheim?

Foto: Anke Opdam

DE STEEG/ELLECOM – Wie lost het Raadsel van Middachten op en ontdekt het geheim? Bezoekers van het gratis LandGOEDfestival worden komend weekend uitgedaagd hun ogen en oren goed de kost te geven. Want in de tuin van kasteel Middachten bevinden zich verborgen tekens, geheimzinnige symbolen en dolende sleutelbewaarders. Eén ding is zeker: wie zich laat verleiden, gaat als een rijker mens naar huis.

Het Raadsel van Middachten is speciaal voor de gelegenheid ontworpen door Marc Pluim en is onderdeel van het LandGOEDfestival dat van 14 t/m 16 juni plaatsvindt bij landgoed Middachten in De Steeg. Het landgoed is gratis toegankelijk en door Cultuurbedrijf RIQQ ingericht als kunsttuin. Lokale artiesten, kunstenaars en muzikanten brengen de tuin met veel verbeelding tot leven.

Naast verschillende acts, kunnen bezoekers genieten van beeldende kunst, muziek, voordrachten en… spelletjes. Ook kan men kaartjes kopen voor de voorstelling ‘Gedroomd Land’ van Theater De Plaats, of neerstrijken op het terras. Op zaterdag- en zondagmiddag zijn er gratis activiteiten voor kinderen.

Het LandGOEDfestival is een bijzonder festival op een prachtige plek. Kom langs en geniet mee!

Feestelijke opening LandGOEDfestival: vrijdag 14 juni, 19 uur door wethouder Marc Budel. Meer informatie is te vinden op www.geldersarcadie.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Raadsel van Middachten

'
article
142693
Het Raadsel van Middachten tijdens het LandGOEDfestival
DE STEEG/ELLECOM – Wie lost het Raadsel van Middachten op en ontdekt het geheim? Bezoekers
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/142693/wie-lost-het-raadsel-van-middachten-op-en-ontdekt-het-geheim/
2019-06-12T11:18:16+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2019/05/29122858/LandGoedfestival-Middachten-Anke-Opdam.jpg
artiesten, Cultuurbedrijf RiQQ, De Steeg, Gedroomd Land, Kunstenaars, LandGOEDfestival, Marc Pluim, Middachten, Muziekanten, Raadsel van Middachten, rheden.nieuws.nl, Theater De Plaats
Nieuws