Optreden van Bigband Dieren tijdens Midzomerfestival Velp

Foto: Big Band Dieren

VELP – Op zaterdag 22 Juni is er een tweetal optredens van de Bigband Dieren tijdens het Midzomerfestival in Velp. De Bigband Dieren treedt tweemaal 45 minuten op en wel tussen 14.30 en 15.15 uur en 16.00 tot 16.45 uur, op de Overtuin, het plein aan de Hoofdstraat.

Bigband Dieren

Bigband Dieren bestaat uit een enthousiaste groep amateur muzikanten. Het orkest werd opgericht in het jaar 2000 en staat sinds oktober 2016 onder leiding van bandleider Vincent Bergervoet. Hoewel de naam misschien iets anders doet vermoeden komen de hoog geschoolde muzikanten van BBD uit een wijde omgeving en is dus sinds enkele jaren een regionale Bigband.

​De Band speelt in de meest gebruikelijke en complete Bigband bezetting met 20 muzikanten, bestaande uit: 5 saxofoons, 4 trombones , 4 trompetten, slagwerk, percussie, contrabas, gitaar, elektrische piano en een zangeres.

Op het repertoire van BBD staan vanzelfsprekend veel bekende Bigband melodieën maar eveneens goed gearrangeerde swingende huidige popsongs.

Het Midzomerfestival wordt gehouden in de centrum van Velp op begint om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen