Benefietconcert voor gedupeerden van Tornado in Rheden

Foto: Tim Jansen

RHEDEN – Op 4 juni heeft een tornado grote schade aangericht in het dorp Rheden. Veel dorpbewoners hebben flinke schade geleden.

De dag na de storm werd zichtbaar hoe groot de saamhorigheid is en werd er door iedereen hard geholpen om huizen weer bewoonbaar en straten toegankelijk te maken.

Vanuit dit gevoel van saamhorigheid hebben de leden van het koor Con Colore het idee opgepakt om een benefietconcert te organiseren voor de gedupeerde van de stormschade. Vanuit de intentie om zoveel mogelijk mensen een steuntje te geven hopen ze op een zo groot mogelijk opbrengst.

De organisatie doet haar best om het geld zo goed mogelijk te verdelen. De gemeente Rheden zal hen daarbij helpen. Het idee is dat het geld komt bij de mensen die dit het hardst nodig hebben.

Het benefietconcert wordt gehouden op woensdag 26 juni van 19.30 tot 21.30 uur in de Dorpskerk te Rheden met medewerking van onder andere de volgende koren: Music for All, Connect Voices en Con Colore.

De deuren gaan open vanaf 18.45 uur en een kaartje kost 3 euro, tevens is er gelegenheid om een extra donatie te doen. Er is een korte pauze met gelegenheid voor koffie, thee en limonade.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden