Forest Jazz Band bij Grand Cafe Het Hart van Dieren

Foto: Forest Jazzband

DIEREN – De Forest Jazz Band speelt op zondagmiddag 23 juni bij Grand Cafe Het Hart van Dieren aan het Callunaplein te Dieren.

De heren van de Forest Jazz Band krijgen er maar niet genoeg van in hun streven de classic jazz te promoten. Een uitstervend ras dus.

Het optreden op 5 mei in Dieren was een daverend succes en het Grand Cafe Het Hart van Dieren zat bomvol. Een reden te meer om dat nog eens te herhalen. De eigenaar van het Grand Cafe is van mening dat het Callunaplein veel meer moet bruisen en daar helpt de Forest Jazz Band graag aan mee.

Daarom gaat de Forest Jazz Band er weer een swingende middag van maken. De band speelt toegankelijke swingmuziek waar je enthousiast van wordt en waar je niet bij stil kunt blijven zitten. Oordopjes zijn niet nodig, zoals helaas bij veel andere muzieksoorten wel het geval is.

Het optreden is bij Het Hart van Dieren aan het Callunaplein te Dieren. Bij mooi weer op het terras en bij slecht weer binnen in het Grand Cafe.

Op zondagmiddag 23 juni. Van 14.30 uur-17.00 uur. Gratis entree!

De Forest Jazz Band ziet u graag komen!

Kijk voor meer informatie ook op: www.theforestjazzband.com.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen