Heerlijk Picknickconcert van Wilhelmina Spankeren bij de Gelderse Toren

SPANKEREN – Dit jaar viert Muziekvereniging Wilhelmina haar 105-jarig jubileum en liet dat horen tijdens het, inmiddels befaamde, Picknickconcert bij de Gelderse Toren te Spankeren.

Met de prachtige landerijen op de achtergrond liet Muziekvereniging Wilhelmina weer van zich horen. De vereniging blaakt nog van gezondheid op haar 105-jarige leeftijd. De Spankerense muziekvereniging mag zich gelukkig prijzen met een gestaag groeiend aantal jongere leden.

De vereniging had bezoekers uitgenodigd om een picknickmand te vullen en in de tuin van de Gelderse Toren het picknickkleed neer te leggen (of op de aanwezige stoelen te gaan zitten) om te genieten van dit unieke evenement.

De blokfluitgroep, het opleidingsorkest en het fanfareorkest lieten van zich horen vanaf 13.00 uur met gezellige en bekende zomerse muziek. Dirigent Christian Ansink had de muzikale leiding over het opleidingsorkest en fanfareorkest. Zij speelden onder andere: Beauty and the beast, Geabriella’s Song, Selections from Mary Poppins, The Guus Meeuwis Trilogy en De Efteling High. Nanette Eikenaar had de muzikale leiding over de blokfluitgroep.

Men kon met de fiets of met de auto de imposante oprijlaan van de Gelderse Toren op rijden en genieten van dit buitenconcert. De ongeveer 100 aanwezigen genoten van het prachtige optreden, lekker in de schaduw met een verkoelend briesje genietend van muziek, een drankje, ijsje of meegebrachte etenswaar.

Meer informatie over Muziekvereniging Wilhelmina vindt u op: http://www.wilhelmina-spankeren.nl. Uiteraard kunt u de vereniging bereiken via email: [email protected].

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden