Open Dag bij het Dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Al weer voor de 4e keer zet het Dorpshuis in Rheden zijn deuren wagenwijd open. Iedereen is op 31 augustus dan ook van harte welkom om tussen 10 en 15 uur kennis te maken met onze prachtige locatie en de verschillende activiteiten die hier dagelijks plaatsvinden.

Dit jaar is het thema “Samen”

“Het Dorpshuis is van ons allemaal en samen maken we er een mooie plek van waar voor ieder iets te beleven is. Van gezellig samen koffie drinken tijdens de inloop op woensdagmiddag, yoga op de maandag en dinsdagavond, het Rhedens maal tot de mogelijkheid voor het volgen van verschillende muzieklessen. Kortom er is voor ieder wat wils in het Dorpshuis én het is er altijd gezellig.” Aldus de organisatie.

Tijdens de Open dag zijn er verschillende stands, demonstraties en er is een Rad van Fortuin waarvoor de deelnemers het 1e lootje door het Dorpshuis krijgt aangeboden!

Zet de datum vast in uw agenda want de organisatie ontmoet u graag op 31 augustus.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden