Veelzijdig Velp zoekt open podium talenten

Foto: Pixabay

VELP – Op 27 juli en 1 augustus vinden in Velp de 39e editie van de Velleper Donderdagen plaats. Tijdens dit evenement is er voor talenten uit Velp en omgeving een open podium.

De ideale plek om jezelf te laten zien en jouw creativiteit te uiten voor een breed publiek.

Als deelnemende artiest is het podium een kwartier lang van jou. Je mag doen wat je wilt: comedy, dans, muziek, toneel, cabaret, goochelen: alles is welkom.

De optredens beginnen om 14.00 uur, Vooraf is er de gelegenheid voor een soundcheck. Dan wordt ook het tijdstip van optreden bekend gemaakt.

Wil je meedoen? Meld je dan aan via [email protected] en vermeld je naam, leeftijd, telefoonnummer, het aantal deelnemende personen en omschrijf de soort act die je wilt doen.

Aangezien het een open podium is, stelt Veelzijdig Velp geen vergoedingen beschikbaar.

Uiteraard worden de artiesten wel verzorgd met een hapje en een drankje. Daarnaast mag de artiest na afloop van het optreden met de pet rond, ook cd’s etc. verkopen of andere manieren van reclame maken zijn toegestaan.

Kleine bandjes zijn ook welkom, maar die worden apart ingepland vanwege de op- en afbouw van de acts.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen