Geslaagde 45ste Gelderse Jaarmarkt in Dieren

DIEREN – Dit jaar organiseerde voetbalvereniging VV Dieren voor de 45ste keer de Gelderse Jaarmarkt op en rond het winkelcentrum Calluna en op de Wilhelminaweg in Dieren.

Met meer dan honderd kramen was er weer van alles te krijgen, ondanks de warmte werd de markt druk bezocht, vooral in de ochtend. Ook voor de jeugd was er van alles te doen zoals een 3-tal voetbalspellen waaronder voetbaldarts en een snelheidheidsmeter voor het schieten, beschikbaar op het pleintje voor Theothorne.

Bij de kraam van Madierodam kon men zich weer laten inschrijven voor de kindervakantieweek, met dit jaar als thema “Naar de Maan”. Kijk voor meer informatie op: www.madierodam.net.

Natuurlijk was er voor de inwendige mens ook van alles te krijgen bij de horecawagen en op de terrassen. Op de podiumwagen draaide vanaf 14.00 uur DJ Cier en Bram Boender, winnaar van House of Talent en Idols liet zich horen van 15.00 tot 16.30 uur.

Al met al weer een geslaagde dag voor de organisatie. Kijk voor meer informatie op: www.geldersejaarmarkt.nl.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden