De zon schijnt, de mensen gaan naar buiten en de Velleper Donderdagen in Velp zijn er weer!

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Star Promotions organiseert dit jaar samen met Veelzijdig Velp, de Velleper Donderdagen. De eerste zal plaatsvinden op 25 juli, de tweede op 1 augustus, volop kramen met verschillende artikelen.

Ruim aanbod

Star Promotions heeft gezorgd voor een ruim aanbod, denk onder andere aan kleding, cosmetica, woondecoratie, speelgoed, biologische producten en streekproducten. En nog veel meer! Star Promotions heeft ongeveer 200 kramen voor u klaar staan om te bezoeken.

De Velleper Donderdagen zullen plaatsvinden op:

  • Donderdag 25 juli van 11:00 – 21:00 uur.
  • Donderdag 1 augustus van 11:00 – 21:00 uur.

Eten en drinken

Uiteraard heeft Star Promotions ook kramen met lekker eten en drinken. Er zijn loempia’s, bara’s, churros, patat en hamburgers etc. Ook een lekker ijskoud glas frisdrank of een lekker kopje koffie voor is verkrijgbaar. Dit staat allemaal op de markt om het bezoek aan de markt nog gezelliger te maken! Natuurlijk kunt u ook terecht bij de diverse restaurants en andere horecagelegenheden in het centrum van Velp.

Kinderen

De kinderen worden zeker niet vergeten. Buiten dit allemaal heeft de organisatie ook gezorgd voor verschillende attracties. Speciaal voor de kinderen is er een draaimolen.

Informatie

Kom langs en maak er een gezellige dag van met het hele gezin! Voor meer informatie kunt u kijken op de Facebookpagina van Star Promotions. Neem ook een kijkje op de website van Veelzijdig Velp.

Vragen

Heeft u nog vragen en/of suggesties voor de Velleper Donderdagen dan kunt u Star Promotions telefonisch bereiken op 010-524.34.34, elke werkdag tussen 09:00-17:00 uur. U kunt Star Promotions mailen op [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen