Klets Kindercabaret in de Pinkenberg

Pinkenberg 2014
Foto: rheden.nieuws.nl

ROZENDAAL – Woensdag 17 juli om 14.00 uur speelt Klets Kindercabaret in openluchttheater De Pinkenberg.

Kletskousen
Kletskousen is een snelle, interactieve, dynamische en muzikale voorstelling vol humor, leuke liedjes en gekke sketches. In KLETSKOUSEN! komen Freek, Charlotte en Dookje plotseling terecht in een wereld zonder beeldschermen, telefoons en social media en dat is in deze tijd nogal een uitdaging. Maar deze drie eigenwijze kletskousen kletsen en zingen zich er wel doorheen.

Deze voorstelling is leuk voor iedereen van 6 jaar tot en met 99 jaar, net als Rummikub, maar bij Rummikub zit je stil en hier niet.

Over Klets Kindercabaret
Met een piano, een ukelele en veel percussie maakt Klets Kindercabaret er met de voorstelling KLETSKOUSEN! een groot feest van op het podium en alle aanwezigen zijn uitgenodigd!
Spelers: Charlotte Waardenburg – Dookje Engelhard – Freek Koopmans

Deze cabaret voorstelling is onderdeel van de serie familievoorstellingen op alle woensdagmiddagen van de zomervakantie in Openluchttheater De Pinkenberg

Informatie en kaartverkoop
Prijs: €7,- (voorverkoop) / €8,- (aan de deur). T/m 2 jaar: gratis toegang.
Meer informatie en kaartverkoop: www.depinkenberg.nl

Naast familievoorstellingen zijn er gevarieerde voorstellingen voor volwassenen te zien, veelal op zomeravonden.

Zo komt onder andere Spinvis optreden, geeft Rhedelijk Cultureel voorstellingen en verzorgt Het Gelders Orkest wederom een concert, ditmaal met Cristina Branco. De programmering in De Pinkenberg komt tot stand in samenwerking met Cultuurbedrijf RIQQ.

Stap een magische wereld binnen en geniet van bijzondere voorstellingen in de openlucht, samen met familie in het zonnetje. Zie de avond vallen tijdens een uitje met vrienden of luister met z’n tweetjes naar heerlijke muziek onder de sterrenhemel. Welkom in De Pinkenberg!

Locatie: De Pinkenberg, Kluizenaarsweg 4, Rozendaal

Klets Kindercabaret

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0