Kunstwerken te bezichtigen in etalages in Velp

Foto:

VELP – Onder de naam KIEV (Kunst in de Etalage in Velp) organiseert Stichting Nieuwe Ruimte een nieuw evenement in Velp.

Van 12 juli tot en met 31 augustus zijn 50 kunstwerken te zien in etalages in Velp.

Er doen 33 kunstenaars mee en 50 winkeliers in het centrum van Velp. In de etalages zijn schilderijen te zien, aquarellen, foto’s en objecten. Elk werk is herkenbaar aan een tekstkaart met gegevens over het werk en de maker.

In de meeste winkels is een plattegrond verkrijgbaar. Hierop staan de locaties en adressen van de winkels en de namen van de kunstenaars. De kunstwerken staan in de Hoofdstraat, Wilhelminastraat, Emmastraat, Rozendaalselaan, Parkstraat, Vijverlaan, De Overtuin, Den Heuvel en Nordlaan.

Kunst in de etalage is een initiatief van de Stichting Nieuwe Ruimte. Deze groep kunstenaars wil contact maken tussen beeldende kunst en inwoners van de gemeente Rheden. De meeste kunstenaars die meedoen aan KIEV zijn donateur van de Stichting Nieuwe Ruimte. Daarnaast zijn er enkele gastexposanten uit de gemeente Rheden en Arnhem.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Kunst in de etalage Kunst in de etalage

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden