Vliegende honden in Openluchttheater De Pinkenberg

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP/ROZENDAAL – Op woensdag  24 juli brengt Theatergroep Hilaria de voorstelling ‘Vliegende Honden Bijten Niet’ in de Pinkenberg. Het is een voorstelling in de serie familievoorstellingen op alle woensdagmiddagen van de zomervakantie in Openluchttheater De Pinkenberg.

Vliegende honden bijten niet

Vliegende honden bijten niet is een parodie op een hondenshow met schuimrubber honden. Met grote vervaarlijke en lieve kleine namaakhonden worden allerlei trucs gedaan. Elke hond wordt op een eigen manier gemanipuleerd. Bij deze voorstelling wordt met een saxofoon en slagwerk live muziek gemaakt.  Een gekke en zeer humoristische voorstelling.

Over Hilaria

Theatergroep Hilaria speelt al meer dan 25 jaar schoolvoorstellingen en daarnaast in (openlucht)theaters en op festivals. De voorstellingen zijn zeer visueel, hebben weinig tekst en bevatten veel humor. Ze zijn geschikt voor de hele basisschoolleeftijd, kunnen zowel binnen als buiten op de speelplaats worden gespeeld en duren ongeveer 1 uur. Na afloop is er gelegenheid voor vragen stellen en uitleg over hoe de dingen gemaakt worden.

Informatie en kaartverkoop

Prijs: €7,- (voorverkoop) / €8,- (aan de deur). t/m 2 jaar: gratis toegang. Meer informatie en kaartverkoop: www.depinkenberg.nl. De Pinkenberg, Kluizenaarsweg 4, Rozendaal.

Naast familievoorstellingen zijn er gevarieerde voorstellingen voor volwassenen te zien, veelal op zomeravonden. Zo komt onder andere Spinvis optreden, geeft Rhedelijk Cultureel voorstellingen en verzorgt Het Gelders Orkest wederom een concert, ditmaal met Cristina Branco. De programmering in De Pinkenberg komt tot stand in samenwerking met Cultuurbedrijf RIQQ.

Stap een magische wereld binnen en geniet van bijzondere voorstellingen in de openlucht, samen met familie in het zonnetje. Zie de avond vallen tijdens een uitje met vrienden of luister met z’n tweetjes naar heerlijke muziek onder de sterrenhemel. Welkom in De Pinkenberg!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden