Café Het Schilderij Dieren is weer in Ibiza-modus

Foto: Het Schilderij Dieren

DIEREN – Net als voorgaande jaren organiseert Café het Schilderij aan de Harderwijkerweg 3 te Dieren dit jaar, voor de vijfde keer weer een Ibizaweekend, geheel outdoor in de tuin van het café!

(Tekst gaat verder onder de foto)

Ibiza Kidsparty

Ibiza Kidsparty van 8 t/m 14 jaar

Vrijdagavond 23 augustus begint het evenement met een gezellige Ibiza Kidsparty van 8 t/m 14 jaar, vanaf 19:30 tot 22:30. Ouders zijn welkom op het terras voor een drankje terwijl de kinderen swingen in de tuin. De kosten zijn €7,50 p.p. (incl. 3 consumpties en friet). Let op: Vol=Vol.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Ibiza Partynight

 

Ibiza Partynight met Lady Virea

Zaterdag 24 augustus start om 22:00 de Ibiza Partynight met special DJ: Lady Virea achter de draaitafel! Kaarten zijn €8  per persoon en kunnen bij de bar worden besteld. Let op: Vol=Vol.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Ibiza Sundaylounge

Ibiza Sundaylounge

Zondag 25 augustus is het tijd voor de Ibiza Sudaylounge, een Beer, Wine & Foodtruckfestival voor Jong & Oud. Met een bier- en wijnproeverij, foodtrucks, live muziek en een springkussen. Start 12:00, entree gratis! (Actie: 5 Speciaal Bier + Burger €20,–) Let op: Vol=Vol.

Cafe het Schilderij, Harderwijkerweg 3, Dieren mail: [email protected] en kijk voor meet informatie op http://www.schilderij.net.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden