Bibliotheek Veluwezoom nodigt leesclubs en studiekringen uit voor Meet & Greet

Foto: Bibliotheek Dieren

DIEREN – Om de bekendheid van lees- en studiekringen te vergroten en meer mensen te enthousiasmeren om hun liefde voor boeken te delen, hun kennis te vergroten en andere mensen te ontmoeten, organiseert de Bibliotheek Veluwezoom zaterdag 28 september een Meet & Greet met studie- en leeskringen in de Bibliotheek Dieren.

Daarom nodigt de bibliotheek leeskringen, boekenclubs en studiekringen uit de gemeente Rheden uit om deel te nemen aan deze bijeenkomst. Zij kunnen zich presenteren, laten zien wat deelname aan een lees- of studiekring voor hen betekent, misschien een korte ‘open bijeenkomst’ organiseren, tips uitwisselen met andere clubs én nieuwe deelnemers werven.

De bibliotheek ondersteunt de bijeenkomst met materialen en promotie.

Meedoen?

Mensen die bij een lees- of studieclub zitten en interesse hebben om deel te nemen aan de Meet & Greet kunnen contact op met Ilse Paulus, lees/mediacoach van de Bibliotheek Veluwezoom, tel. 06-44 29 41 85 of e-mail: [email protected]. Aanmelden kan tot 26 juli.

De Meet & Greet met studie- en leeskringen is op zaterdag 28 september van 10.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Dieren.

Kijk voor meer informatie ook op: www.bibliotheekveluwezoom.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen