39e editie van de Velleper Donderdagen

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Het centrum van Velp staat de komende twee donderdagen weer in het teken van de traditionele Velleper Donderdagen.

Het evenement, dat volgend jaar zijn 40e editie krijgt, wordt naar verwachting weer door duizenden mensen bezocht. Veelzijdig Velp biedt in samenwerking met Star Promotions weer een breed aanbod aan handel en amusement.

Zo’n 200 kramen met een uiteenlopende keuze aan kleding, etenswaren, snuisterijen en nuttige hebbedingetjes vullen de centrumstraten van Velp. Vanaf 11 uur ’s morgen tot 21 uur ’s avonds staan ook diverse winkeliers als vanouds met kramen buiten op straat.

Velp telt een flink aantal horecabedrijven die met gezellige terrassen te bezoeken zijn voor een heerlijk hapje of drankje. Veel winkeliers hebben speciaal voor deze dagen bijzondere aanbiedingen.

Muziek

Bij een evenement als de Velleper Donderdagen hoort vanzelfsprekend ook amusement. In de Parkstraat en de Oranjestraat staan podia, waarop vooral muzikaal veel te beleven valt. Optredens van het S.O.S. Matrozenkoor, Los Mayas en de Eastwoodband (café d’Oranjeboom) staan op het programma.

Bovendien is er op 25 juli ’s middags een open podium, waarvoor men zich nog kan aanmelden bij Jan Huurman ([email protected] of 06 241 66 241).

Kinderactiviteiten

Op elke Velleper Donderdag wordt er in het bijzonder ook aan kinderen gedacht. Naast de verschillende attracties, die er in het centrum staan, is er altijd een kinderplein in de Emmastraat tegenover de kerk.

Op 1 augustus komt Bert’s Animalfarm naar Velp en brengt maar liefst 70 dieren mee die bekeken en soms ook geknuffeld kunnen worden.

Een bijzonder optreden wordt er verwacht van het populaire Mad Sience. In een mengeling van show en workshops mogen kinderen allerlei wetenschappelijke proefjes doen, zoals slijm en regenboogbuisje maken en werken met droogijs.

Gedetailleerde informatie over het programma en de tijden worden op de Facebookpagina van Veelzijdig Velp bekend gemaakt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen